INICI

diumenge, 8 de novembre del 2015

MAGRANES

Aquesta setmana amb els petits dibuixem magranes. Mirem amb la lupa , la forma , els colors, la textura.


Tallem la magrana, l'escampem per la taula, l'observem, la tastem.




Dibuixem la fruita sencera i tallada per la meitat.


Ens emboliquem la mà ,a manera de guà , amb plàstic de bombolles.







Finalment estampem.



 Si vols veure més, visita el bloc Regalims en negre

4 comentaris:

  1. Hola Elena! Que xulo: observació, tastet i representació. Els teus "petits" són d' infantil? P3, P4, P5...? O sempre estas a cicle inicial?Jo aquest curs estic a P3, una feinada! però m'he muntat plàstica per cada tarda i estic encantada (a infantil ens podem permetre aquestes adaptacions d'horaris)
    Salutacions!
    Marta / TresQuatreiCinc

    ResponElimina
  2. Hola maca. Doncs si, a l'escola sempre faig plàstica a Inicial. El treball de les magranes és de l'escola d'art de Sant Joan Despí, on treballo a partir deles cinc trenta.Sóc la mestra aquest any de l'escola d'art de Can Negre i tinc quatre grups de diferents edats, de quatre a setze anys! De moment no sé molt bé on penjar els treballs i el poso aqui i en el bloc regalims en negre que vaig obrir la setmana passada i que està en construcció. No sé si serà definitiu o penjaré coses en el de l'escola d'art. En fí. Moltes gràcies pel teu comentari i sí, segueixo el que fas amb molt d'interès. Un petó, Marta i moltíssimes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! Quina enveja (sana!). A mi també m'agrada molt la plastica i poder treballar-la com a tallers fora del cole ha de ser superenriquidor. Molta sort en aquesta aventura!! Ja ens ho aniras ensenyant! :-)

      Elimina