INICI

dijous, 13 de juny del 2019

MANGA SCROLL CHRISTIAN MARCLAY'S

Durant la nit al Museus 2019, el MACBA va oferir una performance anomenada manga Scroll. És una composició vocal ideada pel Christian Marclays's per ser interpretada en aquest cas per la Shelley Hirsch.

https://www.youtube.com/watch?v=0zTS9LQYtkE

De seguida vaig pensar a provar aquesta activitat a l'escola.
Vaig mostrar als nens i nenes aquest vídeo. Després de la sorpresa que els va provocar vam passar un altre vídeo amb diferents imatges d'objectes o animals  que poden provocar diferents sons.
La consigna era emetre el so del que veien al vídeo. Ens vam adonar que estàvem fent el mateix que l'artista vocal.






Després a partir de dibuixos propis i retalls de còmics vam crear la nostra pròpia obra. 



THE WAY THINGS GO.PETER FISCHLI I DAVID WEISS


PETER FISCHLI I DAVID WEISS treballen junts coses increïbles. A la seva pel·lícula "THE WAY THINGS GO" mostren una sèrie de reaccions on objectes quotidians cremen o exploten i propulsen el següent objecte en un moviment en cadena.




Mireu que "Xulu"












J DE JUJOL


Enguany cel·lebrem el 70-140è aniversari d´en JUJOL. Per fer-ho, totes les escoles de Sant Joan Despí fem una J gegant que es distribuirà per diferents places del poble. La nostra representa les escales al cel de Can Negre.

 
Però s'ha de dir que totes eren molt boniques.


 

dilluns, 10 de juny del 2019

AVUI A ED: EMOCIONAL, MARTIN KIPPENBERGER

L'artista Martin Kippenberger ha fet una rèplica de sí mateix en alumini i vestida amb la seva roba. El títol d'aquesta escultura és "Martin contra la paret, t'hauries d'avergonyir". Kippenberg va fer aquest escultura després de que un periodista escrivís alguna cosa molt desagradable sobre la seva obra. La resposta de l'artista va ser crear una escultura de mida real de sí mateix , de cara a la paret, com si hagués estat castigat com un nen trapella.


 Tu com et sents quan et castiguen? Quines coses fas per què et castiguin? Sents que t'han castigat injustament? Quan et van castigar per última vegada? Per què?