INICI

dimecres, 5 de desembre del 2018

LA SERP DEL DAVID BESTUÉ

Un altre de les imatges del David Bestué és aquesta serp.


Quina lletra se sembla a una serp. A què se semblen les lletres?





 

UNA ALTRA IMATGE DEL DAVID BESTUÉ



Aquesta vegada mirem la imatge que ens ha arribat del David Bestué, del gat que està mirant per la finestra. Què deu mirar per la finestra? tu què en penses? i a tu que t´agradaria mirar per una finestra? i després, què no t´agradaria mirar per una finestra?







 

CONTINUEM AMB EL PROJECTE POSTDATA




Una de les imatges que ens arriben per correu del David Bestué, és una petjada de peu. La imatge ens suggereix estampar les nostres petjades.





Després pensem en què podríem convertir aquesta petjada. Un vestit? una papallona?, un telèfon, una carretera, una girafa, un ocell, un coet?...










 

dimarts, 4 de desembre del 2018

I ARA EL TREBALL DE SOBRES AMB LA MARÇ ENS PORTA OLOR DE NADAL

I com s´acosta el Nadal, fem sobres que en comptes de postal contenen sorpreses. Estem fent sobres plens de personatges de Nadal .





















LA MARÇ RABAL ENS CONTESTA!

Sempre és un luxe que una artista et contesti, però la resposta de la Març és excepcional.Com que a la Març li agrada treballar amb sobres, nosaltres li en vam fer. I ens ha contestat i de quina manera!!!
Li estem molt agraïts i agraïdes. Mireu quina xulada!!!!




GRÀCIES MARÇ

diumenge, 2 de desembre del 2018

DAVID BESTUÉ

La primera carta que rebem és del David Bestué. Són unes il·lustracions que ens motiven i ens fan pensar. Ordenem les imatges i expliquem per què les hem ordenat així i no d´una altra manera.
Una de les il·lustracions, és un dibuix d'una frontissa.Això ens fa pensar en com és, per què serveix, quina forma té.Convertim la frontissa en una altra cosa. Un llibre, un ocell, un avió , una papallona, una casa amb piscina...


























Observem que la frontissa és simètrica, parlem de simetria. Dibuixem la nostra cara sabent que gairebé és simètrica.