INICI

divendres, 7 de març de 2014

PUNT DE LLIBRE 2014 Com cada any s´organitza un concurs de punts de llibres a les escoles de Sant Joan Despí. Aquest any el tema proposat és el còmic. Aqui en teniu alguns.

 
 
 
 
 
 
 
I COM HO HEM FET?
Primer vam mirar còmics i tires a la pissarra digital. Vam parlar de vinyetes, de bafarades,de línies cinètiques, d´onomatopeies... Després cadascú es va pensar una història que es pogués representar en una, dues, tres o quatre vinyetes. La vam dibuixar en brut.

 Finalment l´explicàvem i la passàvem a net. Amb una plantilla feiem les vinyetes. Repassàvem els dibuixos amb retolador prim negre i pintàvem amb colors de fusta o plastidecor.


PLÀSTICA I CIÈNCIA

Fa temps amb l´Amparo vam fer uns experiments al laboratori. Es tractava de crear tints naturals a partir d´aliments , vam barrejar vinagre,  alcohol i aigua amb diferents substàncies i menjars, per exemple, col lombarda, maduixes, espinacs, te, cafè...

Durant bastant de temps havíem guardat els tints a la nevera, esperant el moment d´utilitzar-los.
Avui hem sortit a mirar la prunera vermella del pati que està florida. Les flors volaven delicades ...Quan hem entrat de nou a la classe hem plasmat perfectament la delicadesa d´aquest moment especial. 

 
 

i amb tints delicats i naturals  em donat color a les nostres obres.