INICI

dilluns, 30 de gener del 2017

ESPAI MIRÓ. SÈRIE BARCELONA

La Sèrie Barcelona, és una sèrie de 50 litografies en negre començada per Joan Miró el 1939 i impresa el 1944.
Aquest tipus de personatges de caràcter monstruós, són un exemple de l'actitud que l'artista tenia enfront del conflicte bèl·lic en cur.Els personatges que apareixen en la sèrie inclou ogres i dictadors. També apareixen retratades les víctimes innocents del conflicte.. Els quadres mostren personatges tristos, es palpa la tragèdia. 



Fem la nostra versió.




ESPAI MIRÓ ( Escales)

Miró,des de l' exili, va pintar escales d' evasió. Les escales eren un símbol per fugir de la consternació que li provocaven els diferents conflictes oberts. Mitjançant les escales volia simbolitzar l' evasió al cel, les estrelles i les constel·lacions.
Estem fent un mural ple d' escales. A sobre hi posarem més escales i finalment enganxarem la nostra foto pujant com Miró, fins a evadir-nos de problemes i mal de caps.










L´ESPAI DEL PICASSO

Un del s artistes que treballarem serà Picasso. Després de parlar sobre ell i el que va representar, dibuixem coloms de la pau.

Interpretem













DIADA DE LA PAU

Avui és el dia de la pa  i el cel·lebrarem com cal. Aquest any estem especialment sensibles, treballarem el tema de la pau al llarg de tot el trimestre. Ho farem a través de diferents artistes que tenen obres relacionades amb aquest tema. Per Sant Jordi , amb el material produït muntarem una exposició en diferents espais dedicats a cadascun dels /les artistes.